打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一齊研究下你地玩fs見到d香港人開外掛有幾離譜@@

64# ching45028
康哥唔好玩野啦sad
烽fung 發表於 7-6-2009 14:17

烽哥sm
回復 支持 反對

綜合咁多人既見解
睇黎br同港人同隊既時間係唔會有神蹟,而同港人敵對個陣就好鬼多堅野出現@@
咁究竟代表住d乜呢orz?
回復 支持 反對

我認為 SF 2分球球 inface 唔係問題 中距75 ge話 應該差不多  有d sg/pg 都可以架ja 唔通 佢地都外掛?
9射 3分 3-4球 入左3球, 其實9射原理同普通射差冇幾.. 把握到9射果個節奏 應該同普通 射準確性 差不多
至於 高 3 秒到,  你又知果個板一定係高3?  高3 出現差不多係 接近中場圈 射先會出現= =

至於 言若bb 我同佢交手過幾次. 5場中 有幾場 幾準下 10中9, 但發覺佢 大陪份都係有 (nice pass) 呢個聲出現後先射 ,有呢個聲出現係準d 加上 有小小空位
brain 都 打過下 ,打果時冇你地講0既 咁勁. 中鋒 blk 中上 板 大陪份都秒到 (陪份高板秒唔到) pg 就有時用
反跑 , 至於 你所講0既 3分inface 我就見唔到la..
  可能絕大陪份ge人 係冇用外掛, 只係你地心入面 認為一d 冇可能0既事發生係身上, 大驚小怪????
或者經驗 不足 ?? 同埋我想講= =開得外掛ge人 輸ge 機率 都少d
再唔係, 咪約晒班人出黎 玩, 咁就知真相la
      以上係我 0既立場, 不喜勿插
回復 支持 反對

中距75球球inface唔係問題<<如果真係咁,d人做乜要轉點?
9射 3分 3-4球 入左3球, 其實9射原理同普通射差冇幾.. 把握到9射果個節奏 應該同普通 射準確性 差不多<<咁你係唔係想講我識9射就玩哂?
至於 高 3 秒到,  你又知果個板一定係高3?  高3 出現差不多係 接近中場圈 射先會出現= =<中圈上先出現?
係,依家改左版好小有高3,但係如果你玩過竹中幸呢個角色你就會自自然收番呢一句
有睇新手教學都知出左nice pass就可以提高命中,但問題係,出左個一句聲,fake起左兩下,再射,呢個效果仲存在嗎?
大膽講句,佢用反跑,甩左你而你又跟唔切就梗係會冇呢個inface既現象
可能絕大陪份ge人 係冇用外掛, 只係你地心入面 認為一d 冇可能0既事發生係身上, 大驚小怪????
或者經驗 不足 ?? 同埋我想講= =開得外掛ge人 輸ge 機率 都少d<<我想講,如果真係一次就大驚小怪,我地
都唔會出聲啦掛,仲有,你話開外會輸小d,姐係唔開就會輸多d?姐係間接話贏得多既人係開外掛啦?
我同我個fd玩2打2,入黎打既絕大部分都係絕對弱勢,咁樣姐係話我地係外掛?
仲有,你估我地冇試過約一大班人出黎,網聚都搞過添啦~係條友唔出姐
話得佢既實唔止見過一次神蹟嫁啦,一次可以當係好彩,但係幾次叫做乜呢,大驚小怪嗎?
最後,唔該你打咁大篇個陣爬下文先sad
ps:咁多人專登今日開個新ac黎保br既@@
回復 支持 反對

外掛唔一定係場場開既,或者同您fd既米唔開,唔fd既米開
講真,如果您地而家叫佢同您地玩既話,佢肯定唔會開掛啦,傻仔先開啦,呢個post甘hea,佢同您地玩仲開掛米傻lol
(可能除左約佢出來玩之外就基本上冇咩可以證明佢係冇開掛/有開掛)
但係甘多人都話Brian開掛....我諗一定唔多唔少都有d野..唔係既就唔會甘多人懷疑佢(肯定唔係佢地一齊屈brian掛)
而家有冇用掛只有佢自己先知....
(以過來人身份談呢件事)
回復 支持 反對

唔通係我地大部份膠佳既真係太膠先黎屈膠佢sad?
既然係咁,我就扮膠d啦
br你唔好扮死狗,出下聲啦,你唔係最叻話:我冇用過唔需要認,清者自清,既咩
呢一句野就代表左你,快d出聲表態下啦,唔好成日都要d同你玩過既人出聲啦~_~
同埋唔好乜都叫我地問綠帽啦,知唔知啊br小朋友
同你玩過個d人又咁岩d ac今日先開,真係好出奇既姐
點解呢sad??
br小朋友你肯出黎咪搞掂囉~
有咁好既fs天份,應該比人睇下嫁ma
以上純粹派膠,不喜勿插<<講完呢一句
我講乜都唔需要負責任嫁啦!naaaaaaaaa
回復 支持 反對

我認為 SF 2分球球 inface 唔係問題 中距75 ge話 應該差不多  有d sg/pg 都可以架ja 唔通 佢地都外掛?
9射 3分 3-4球 入左3球, 其實9射原理同普通射差冇幾.. 把握到9射果個節奏 應該同普通 射準確性 差不多
至於 高 ...
Mikely 發表於 7-6-2009 22:42

點解我sf中距撐到104
inface都會10炒4-5?
同埋
唔係打一場/一球我就大驚小怪
我係觀察左好多日先會講出黎
需要經驗既應該係你
借問聲你幾lv
75中距inface唔係問題
z_z
回復 支持 反對

我sf 7x中距都冇佢更準  佢射2可以講下下入   仲要按幾次都入 blk唔中就一定入
有咩可能呀!!?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對