打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] -o-等我幫1d 家族改名先@@想睇下黎(天空)

關閉 [複製鏈接]
嗯 m記的人pvp永遠死唔起 一就死就上安全
回復 支持 反對

D名唔似你地咩?
一落去跟尾狗咁咬人-.- 唔係有12d你地毫豆腐啦@@不知幾似

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
sai6606 -5 挑釁其他會員

查看全部評分

回復 支持 反對

的名岩哂你啦人妖夏 的名似足你咁豬

評分

sai6606 -5 參與鬧戰

查看全部評分

回復 支持 反對

唔似lo=.=

你連狗都不如  M記你地味似龜LO   縮頭烏龜 有咩事就縮上安全 @@

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

m記鄭係識得見勢色5對果陣個個龜返上安全係到玩口戰

平時大p又5見你地用甘多精神落黎打,個個得個講字

5怪得之有甘多人都想同我地一齊打m記拉^^

晏晏大p又輸左丫??所以好得閒係哩到龜口戰?

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

各位請自重收檢一下用詞
有事請自己私下處理
請不要把恩恩怨怨拖上來NAKUZ解決
任何人再使用暗諷冷嘲的用詞
我就以挑起鬧戰+參與鬧戰這罪名處理
回復 支持 反對

撩交嘈的先@@5係我
係開post的人
甘請問一聲版主如果你話係撩交嘈的post甘又為何不把該post dle呢?.?
回復 支持 反對

原帖由 方媽子 於 2-5-2008 13:44 發表
撩交嘈的先@@5係我
係開post的人
甘請問一聲版主如果你話係撩交嘈的post甘又為何不把該post dle呢?.?

一樓的內容極其量只犯了使用不當字詞
不能構成一個挑釁  
硬要說成挑釁的話,就是挑釁你們知道咩事的人
但由於1樓內容只屬分享性質,所以不能入樓主的罪
而你們知道咩事既人
一見到這個帖,就在以挑釁嘲諷語氣回覆
那麼
現在犯挑起鬧戰的人是你們
而樓主由於12樓的回覆只犯了參與鬧戰

另外
是否應該關帖
我會因應情況下判斷

回復 支持 反對

做咩話我之前個族rainbow=口=

冇玩好耐下
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 2-5-2008 06:27 發表

一樓的內容極其量只犯了使用不當字詞
不能構成一個挑釁  
硬要說成挑釁的話,就是挑釁你們知道咩事的人
但由於1樓內容只屬分享性質,所以不能入樓主的罪
而你們知道咩事既人
一見到這個帖,就在以挑釁嘲諷語氣回 ...

甘版主,既然你話我地硬要說成係挑釁的說話,甘者係都挑釁到我地知情的人的情緒了.不是咩@@?
如果字面上有乜野不對,比如該樓主的柒字.甘借問聲點解要卑機會@@但係之前果d你就冇留情扣左分了?.?會5會有點兒偏幫了某一方面呢.而且哩個問題5單至在於我個人看到,還有4樓的網友喔.
如果該樓主一開始不出哩一d令到某一d網友覺得挑釁的話.會有人回敬返一d說話卑佢嗎?.?
甘又借問一聲,版主是否要dle哩d會令某一d知情人的人令到樓主覺得冒犯左某d人的人去胃哩d人而dle哩個post呢?.?

在此我先說明@@我沒有挑釁你的權威,只不過@@..我諗我亦沒犯到撩事鬥非的問題吧
回復 支持 反對