查看: 9032|回復: 95
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] wow真係屈得就屈..永最好入..話我團戰幫唔到手屈返我串佢先

我呢個禮拜先玩返
睇下團名單都好多人唔識~!

就去左交友~等左幾日都未入得桃園~之後走左團~ <-仲以為可以同多d fd玩-_-

入返戀雪
到今日?比人插囉

膠曲收皮啦^__^ 串9我!_! 我唔知有冇講囉!我好唔玩得^_^

唔好以為上永ac就當自己係戀雪團長!

靚仔xdd<-sor..我岩岩洗左頻!

另外同膠曲夾埋插我果埋人都同膠曲一樣"收皮"

有時比你地玩到喊都唔定囉~

今次冇喊咋~我依家就慢慢等永本人上返"

補充

點解我提夜血..係因為我岩岩想入..我想問下夜云先入!但係夜血比人插就無謂啦!~

仲有..膠曲..我岩岩記得你串我話團戰都幫唔到手...入黎無謂喎^_^

最衰影唔到啦..錯過左添^_^

回復

係你自己串人先
又話人地串你....你串人得人串你唔得?
你都幾攪笑下^_^"

你諗下自己講過乜膠野先啦=.="
回復 支持 反對

你可以提出邊一句串你?___?

回復 支持 反對

你自己諗啦 唔係我要提你阿 小朋友
連自己講過乜都唔知 就唔好話人串尻你啦 死傻西=.=
回復 支持 反對

你依家咪串緊我囉 膠曲真係膠!_!

因為我串人唔會記得 我講過既野^_^
回復 支持 反對

來來去去都係自己係到囉黎俾人串
小小野就係到嘈黎嘈去
叫左你咪洗頻重係到洗
人地唔理你唔=你做錯囉
你係團攪事我唔踢你?
回復 支持 反對

你識串人=? 唔好引我笑吧.."
回復 支持 反對

點解你連編輯都唔識-.-

小小野?邊件事先~我有時唔記就唔記..一記就記到冇事

..仲有..我好似係自己退^_^

你淨叫我唔好洗咩?你果陣又唔叫爆膠影唔洗既"

點囉黎比人串?_?

我唔出聲...基本上冇人知我上左...所以我繼續唔出聲...為答你咩小刀果樣野先出下聲....南同爆膠野洗頻果陣我都未洗~佢地洗左咁耐..我洗得果4行..2 5 2 5<-係呢4個字咋bo!_!
回復 支持 反對

咁佢地有無好似你咁柒上黎嘈呀?= =
咁樣唔係叫囉黎屌?
重有 靚仔叫我唔好收返你囉
你話自己係咪攪事=.=
回復 支持 反對

我都一早有講-.-洗既一定會有人踢..
問題係邊個去踢姐,冇人踢就會有人走..
呢個係最大問題.!唔踢你既走其他人好唔公平囉.

仲有撚曲,想問下關我咩事呢...?睇完上文都唔覺佢有咩得罪我.
回復 支持 反對