查看: 18134|回復: 211
打印 上一主題 下一主題
收起左側

※N a k u z信長團正式接受報名※

關閉 [複製鏈接]
Vlan Nakuz團正式接受報名 (版本為 1.21A)
伺服器 : VLan信長.真  

反對扣佢一萬分再拉出去斬..囧

條件 : 常上NakuZ
         常吹水
         熱愛信長
         熱愛Nakuz 
         不走場
         不嘴炮
         不擅自離團
         不影衰NakuZ

Nakuz組1 
隊長 :

隊員 :
   :
       :
       :

Nakuz組2 
隊長 :

隊員 :
   :
       :
       :

Nakuz組3 
隊長 :

隊員 :
   :
       :
       :
[P.s可能會加開]

請大家複製以下表格

1. Vlan名:
  2. 擅長人物:
  3. 申請職位:
  4. 點解想入團:
複製代碼

請大家不要在 發一些無關的貼  (只可申請)
其他請到
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2895460&extra=page%3D1

遲d會有分組比賽  (小型)

最後修改 by 池少~

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
...FuNG:] + 40 一手包辦!我唔理

查看全部評分

回復

名 ; Nakuz*Rex                         
擅長人物;上杉.....e達.......真田........森.....小島.........服.........信長..........呀松
申請職位;group 1 隊長 = =+

回復 支持 反對

名:Nakuz*SiuFuNG                      
擅長人物;服部吧= =....德川...聯合想不到= =
申請職位;團員..

ps:池少真係..很廢
    我跟池少一樣廢

讓hkopenc或者老鼠做比較好

回復 支持 反對

名:Nakuz*LP  (換名了)                     
擅長人物;本多 E達 立花度雪 森仔
申請職位;打雜(我比FUNG更廢)
回復 支持 反對

名:Nakuz*鴨仔
擅長人物:本多.森仔.服仔.風魔.e達(勁少用after改版).真田.足利.今川.真昌
其他果d我都識玩-.-不過以上係我玩得最好同有把握果d黎T_T
申請職位;團員@@希望做到啦自問不是神手-_-可能會係最廢果堆黎/ . \

ps:msn add左兩位版主for more detail- -

回復 支持 反對

名:Nakuz*阿飛

擅長人物:道雪,毛利(可以發揮最好),小島,寧寧,利家,秀滿,風魔,井伊,信長,菊姬,香宗,果心(發揮實力次於毛利)

申請職位:團員.....我應該係全team最廢果幾個

回復 支持 反對

我又要
我唔知廢唔廢
不過我係信長.真  同fd一齊多數唔會輸
名:Nakuz*L
擅長人物:本多(王牌,改板廢左多數同fd一齊先用),龍川一益,真田,狗女,濃姬,佐佐木(計唔計- - 成日v到 都好勁下),三好,森仔,慶次,玉子,井伊,菊姬,寧寧,毛毛........
申請職位:隊員.......

樓下個位唔該晒
而家改返啦
頭先申請我發覺到--''
留埋msn  玩既可以搵我呀>3<
msn:coolstar1992@hotmail.com
仲有仲有...如果可以
盡量編我同10樓串燒藍一組
我地係fd黎 @.@

回復 支持 反對

原帖由 kevin007 於 2007-4-18 20:43 發表
我又要
我唔知廢唔廢
不過我係信長.真  同fd一齊多數唔會輸
名:Nakuz*[L]
擅長人物:本多(王牌,改板廢左多數同fd一齊先用),龍川一益,真田,狗女,濃姬,佐佐木(計唔計- - 成日v到 都好勁下),三好,森仔,慶 ...

唔可以用   [ 同埋  ]
回復 支持 反對

名:  Nakuz*柒SAI                        
擅長人物:井E,森仔,風魔,玉子,寧寧,秀滿,淺#,黑田
申請職位:團員

回復 支持 反對

我就係樓上[L]所講的fd XD
名: Nakuz*串燒                        
擅長人物:   信長 , 石田 , 石川五右 , 三好 , 伊達 , 毛毛 , 真昌 , 光秀 發現講少左 黑田
申請職位:   團員....因為我不強...(同高手比就廢 , 同新手比...勁勁地囉)

回復 支持 反對