樂古Nakuz

標題: =]=]=]=]=]=] [打印本頁]

作者: amandakis    時間: 18-6-2009 01:46
標題: =]=]=]=]=]=]

=]=]=]=]=]=]
作者: [12$]WK    時間: 18-6-2009 01:54
龍武因為特別^_^4~15 沖有防爆都會爆  <<<<某某地方睇,不過唔知真定假
作者: amandakis    時間: 18-6-2009 02:03
咁死得拉= =唉~爆左又冇得接任又冇得交易
作者: 哎唷~亞恩    時間: 18-6-2009 10:29
防爆卷用唔到係龍武到咩= =?
作者: 508443817    時間: 18-6-2009 11:27
個game出左無幾耐,係咁嫁啦,5係幾完整
作者: 桔梗蘿蔔    時間: 18-6-2009 16:05
我好地地 好開心咁買左2000點..諗住沖爆個龍武..

頂佢個廢...沖果陣,,我明明禁左防爆...

唔洗一秒佢同我爆Q左...!!!

我等左成個星期既心血同錢都冇Q左...!!
好火囉!!!

佢唔回返比我...我放棄隻GAME...新幹線D GA ...
amandakis 發表於 18-6-2009 01:46

我好明白你很火= =防爆加左都無用
但我睇一次你講D野
想說你唔好咁無聊
買2000點返黎為左衝爆支龍武= =
(我好地地 好開心咁買左2000點..諗住沖爆個龍武..)
作者: low6521    時間: 18-6-2009 16:29
但我睇一次你講D野
想說你唔好咁無聊
(我好地地 好開心咁買左2000點..諗住沖爆個龍武..) ...
桔梗蘿蔔 發表於 18-6-2009 08:05
認同你"
作者: 賣野呀    時間: 18-6-2009 16:35
有冇試過回報呀??
作者: cKonE    時間: 19-6-2009 04:48
WA~~真係好慘WOR= =''
個GAME吳俾番你,你都5G點= =;;浪費金錢~~
作者: 星野零    時間: 19-6-2009 13:35
打機而已...別太激心好了 - -不過你這樣悔氣也沒有用吧..倒不如多向官方反映...玩遊戲只想尋歡樂...又何必去尋激氣呢- -
作者: kingkong0202    時間: 19-6-2009 17:53
你有冇去大陸個17173??
我之前見果到講個有d裝+左防爆都會爆...
作者: [H]fung0207    時間: 19-6-2009 20:58
打機打到暴斃跳樓就係你呢d人喇= ="
一切都隨遇而安啦
作者: lovelovecow    時間: 19-6-2009 21:39
但我睇一次你講D野
想說你唔好咁無聊
(我好地地 好開心咁買左2000點..諗住沖爆個龍武..) ...
桔梗蘿蔔 發表於 18-6-2009 16:05

我都想沖爆把龍武[[mg_1_59]].....但點解唔爆既呢[[mg_1_51]]
作者: 野蠻乂仔    時間: 20-6-2009 02:25
我都試過沖把太陽剌果時  按左防爆 但爆左
+4  沖使詩果時   我試過做左個實驗   按左防爆過5秒都吾按落去就會自動退左個防爆"
明白你心情
作者: ﹂小羊咩﹃    時間: 20-6-2009 13:11
其實我都玩到好灰[[onion_61]]
d野唔係貴 但買得多咪又係貴....
好似洗點先玩得洗點先可以大哂咁-3- 唔鐘意...
一齊轉game啦 A_A
作者: kitfu    時間: 21-6-2009 04:45
但我睇一次你講D野
想說你唔好咁無聊
桔梗蘿蔔 發表於 18-6-2009 16:05

agree
咁都俾你睇到
好野!
作者: kk1234wo    時間: 21-6-2009 09:17
話明防爆點會爆呀= =
作者: ◎幻影戰馬◎    時間: 22-6-2009 23:25
哈如果用左防爆都爆咁就係你問題啦....點解我成日見到d人龍武+8,+9,+10
作者: ﹂小羊咩﹃    時間: 24-6-2009 09:22
我都想沖爆把龍武[[mg_1_59]].....但點解唔爆既呢[[mg_1_51]]
lovelovecow 發表於 19-6-2009 21:39

因為你太孤寒~ A_A
作者: lamlam5201314    時間: 24-6-2009 12:04
諗住[[沖爆]]個龍武.   都爆左喇 應該好開心先岩   哈哈
買2千點 想沖爆個龍武 真係好勁
作者: ﹂小羊咩﹃    時間: 24-6-2009 14:13
諗住[[沖爆]]個龍武.   都爆左喇 應該好開心先岩   哈哈
買2千點 想沖爆個龍武 真係好勁
lamlam5201314 發表於 24-6-2009 12:04

好似好似嘴咁 -口- 你咁講佢咪仲嬲,,,,,
作者: siuwayne    時間: 25-6-2009 12:16
呢D情況又係幾火GE...
不過我都覺得呢隻GAME不錯的...

打機姐..可以從頭來過^^
作者: andyma0316    時間: 25-6-2009 18:36
我個人覺得..........龍武註明左話用防爆係一定保住唔會爆.......
有可能係因為你以為自己有用到防爆........
如果唔係係一定唔會爆..........
另外..........可能佢初初出龍武.....GM唔知有D個BUG.(用防爆都爆既問題)

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comvncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2