樂古Nakuz

標題: 支持貓貓 [打印本頁]

作者: 雙重同步錯誤    時間: 5-8-2008 18:34
作者: Pang仔    時間: 5-8-2008 18:48
on9仔...喵喵快汁啦
作者: stradivarius    時間: 5-8-2008 18:51
支持一個對象不是用口說,用文字寫
而是從心中支持
作者: superkillua    時間: 5-8-2008 22:18
我知你支持貓貓啦, 咁又點呀 = =???
作者: howatson2008    時間: 5-8-2008 22:25
佢自己都知喵喵要收工 先開post話要支持貓貓 yaya~~
我又支持貓貓 支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!支持貓貓!
作者: Pang仔    時間: 5-8-2008 22:28
ON9仔...喵喵係513開個日汁....
作者: 熙~    時間: 5-8-2008 22:36
原帖由 Pang仔 於 5-8-2008 14:28 發表
ON9仔...喵喵係513開個日汁....

說話請先用大腦思考
作者: 133133    時間: 5-8-2008 22:47
要玩喵喵就好玩,趁依家仲有人
到左513開ser,一定變返死城 單機版
作者: Pang仔    時間: 5-8-2008 22:51
我有用大腦思考...到左513開ser,一定變返死城 單機版...佢仲唔汁呀...
作者: s991098    時間: 5-8-2008 22:52
原帖由 133133 於 5-8-2008 22:47 發表
要玩喵喵就好玩,趁依家仲有人
到左513開ser,一定變返死城 單機版

咁我諗你唔洗等,因為呢一日唔會出現,咁姐係喵喵會越黎越多人[[onion_40]]
作者: Pang仔    時間: 5-8-2008 22:54
我就唔係好信513開番之後玩家會小得過喵喵...
作者: s991098    時間: 5-8-2008 22:58
原帖由 Pang仔 於 5-8-2008 22:54 發表
我就唔係好信513開番之後玩家會小得過喵喵...

想問下你呢個肯定點樣得出黎?可唔可以解釋下[[onion_09]]
作者: Pang仔    時間: 5-8-2008 23:01
我冇講過肯定wo...係咪有咩誤會??
作者: 133133    時間: 5-8-2008 23:03
513玩家多過喵喵幾倍以上,係人都知啦
仲唔肯定?
作者: Pang仔    時間: 5-8-2008 23:04
但係你問我點得出黎wo??
作者: superkillua    時間: 5-8-2008 23:15
喵喵唔會執架~
佢會變成全港首創完全單機版魔力
得個gm自己一個玩 >3<
真真正正完全單機。
連伺服器錢都慳返 @_@!!!
作者: Pang仔    時間: 5-8-2008 23:19
哈哈=]...可能啦..第一隻單機板魔力,..
作者: 牙之~    時間: 6-8-2008 18:06

你咁支持都冇D誠意
你都要比論點我地支持架嘛
你講得岩既 我BUY你又點話[[onion_59]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comvncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2