打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【專帖】週年慶 【人人賞閃】Dream come true(反映,GM請觀看)

回番D元寶又會唔會咁好彩沖得番-,-
羽鳳 發表於 25-9-2009 12:11

話唔定1陣你粒閃唔係跌落鬥,係上左狂呢,咁咪賺番晒loXD
回復 支持 反對

=______=
你都識講話唔定啦 ~
一陣爆哂身果D秘文就可以死心
羽鳳 發表於 25-9-2009 12:18

1粒狂賺番晒你成set鎖心啦,我就梗係開心la,琴日乜叉都無沖過,早知琴日出街啦XD
回復 支持 反對

狂對我講無用嘛=,=  又唔早登話回溯
等我深夜係到解晒任同沖野

有咩GAME好玩 搵人介紹黎`
NUM999 發表於 25-9-2009 12:23

所以都話琴晚最好就淨打濮1,happy下仲好~
你粒閃一陣又有得再篤過啦XD
回復 支持 反對

[[onion_77]][[onion_70]]点解你地有闪都甘多怨言....

橘子已经好好人啦...60以下送斗,60以上送闪...

[[onion_59]]大陆F果边连心都未送过[[onion_59]]

如果话洗左钱嘎人心理5平衡嘎话,一个闪做得D咩?有闪的组合都 ...
likemoney0 發表於 26-9-2009 09:13

e家唔係佢送唔送閃既問題....
而係佢粒閃可以有bug交易既問題/_\
d人將粒閃裝入白裝度就交易到,俾左正身又可以用無字拎番出黎.....
本來其他秘文都唔可以咁做,就係e粒送既閃先得.
都唔知d programmer有無check過d code既....好心就debug完先放出黎啦~.~
1隻game大拿拿1千幾百萬投資....俾多10萬8萬1個月請過批好d架啦/_\
回復 支持 反對

一心以為會送閃
而家送戰令
吾送番閃既話
我會放棄
tim9051311 發表於 27-9-2009 12:28

送都要記得check清楚d....唔好再有bug喇/_\
回復 支持 反對